GAMES

Πέθανε ο Minecraft Youtuber, Technoblade

O Technoblade με το Diamond button του youtube.
O Technoblade με το Diamond button του youtube.

Σε άσχημη ημέρα εξελίχθηκε η χθεσινή για την Minecraft κοινότητα, όταν μέσα από δημοσίευση των γονέων του Technoblade, ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

O Technoblade ήταν ένας άκρως πετυχημένος youtuber στο Online παιχνίδι Minecraft με εκατομμύρια subscribers στο youtube κανάλι του. Πριν ένα ακριβώς χρόνο ο διάσημος παίχτης και ψυχαγωγός είχε ανακοινώσει στο φανατικό κοινό του, ότι πάσχει από καρκίνο. Στην αρχή νόμιζε ότι οι πόνοι που είχε στο χέρι του κοντά στη μασχάλη, ήτανε από τις πολύ ώρες Gaming και για αυτό το λόγο δεν είχε πανικοβληθεί πολύ στην αρχή.

Ο πόνος όμως δυστυχώς δεν έφυγε ποτέ και έτσι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τι ακριβώς γίνεται. Τα άσχημα νέα ήρθαν με τον Technoblade να το λέει κατευθείαν στο κοινό του και αμέσως η δημιουργία ενός κλίματος συμπόνιας και συμπαράστασης ήτανε γεγονός. Ο Technoblade εχθές το πρωί, έδωσε την τελευταία μάχη του με το καρκίνο.

Το τελευταίο του βίντεο με τίτλο ''τα λέμε σπασίκλες'' ανέβηκε στο κανάλι του από τους γονείς του, σαν τελευταία χάρη για όλο του το κοινό. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο sport24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ