ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τιμπό Κουρτουά θα τα βάλει με τους οδηγούς της Φόρμουλα 1

Real Madrid goalkeeper Thibaut Courtois in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Real Madrid goalkeeper Thibaut Courtois in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Έτοιμος να ανταγωνιστεί κορυφαίους οδηγούς της Φόρμουλα 1 είναι ο Τιμπό Κουρτουά, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα συμμετάσχει την Κυριακή στο virtual Grand Prix της Κίνας.

Η σεζόν στη Φόρμουλα 1 δεν έχει ξεκινήσει, ουδείς μπορεί να εκτιμήσει πότε θα σβήσουν τα πρώτα φώτα της εκκίνησης, θεωρείται πλέον πιθανή ακόμη και η ολική ακύρωση της σεζόν καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στις μετακινήσεις. Προς το παρόν η FIA συνεχίζει σε συνεργασία με την Codemasters να προσφέρει στους φαν του αθλήματος εικονικούς αγώνες, με το Grand Prix της Κίνας να έρχεται την Κυριακή (19/4) στις οθόνες μας με έξι πραγματικούς πιλότους του φετινού γκριντ και έναν εκλεκτό guest.

Οι Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari), Άλεξ Άλμπον (Red Bull), Λάντο Νόρις (McLaren), Νικολάς Λατίφι (Williams), Τζορτζ Ράσελ (Williams), Αντόνιο Τζοβινάτσι (Alpha Romeo) θα συμμετάσχουν και σε αυτόν τον αγώνα, με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, να παίρνει τη δεύτερη θέση στη Red Bull ως γνωστός φαν της Φόρμουλα 1. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε είτε μέσω της Cosmote TV, είτε μέσω του καναλιού της F1 στο YouTube, είτε μέσω της σελίδας της στο Facebook, είτε μέσω του λογαριασμού της στο Twitch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ