GAMES

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής League of Legends 'Toyz' στη φυλακή λόγω κατοχής και διακίνησης μαριχουάνας

Toyz TPA
Toyz TPA ESPORTSTIMES

Ο πρώην παίχτης της Taipei Assassins έχει κάνει ήδη έφεση για την υπόθεση του υποστηρίζοντας ότι είχε άγνοια για τους νομούς.

Σύμφωνα με τα Yahoo news και το Dotesports, ο άλλοτε Παγκόσμιος πρωταθλητής της season 2 του γνωστού esports βιντεοπαιχνιδιού League of Legends, πρόκειται να δικαστεί σε τέσσερα χρόνια και δυο μήνες φυλάκιση, λόγω κατοχής και διακίνησης μαριχουάνα στο κράτος της Ταϊβάν.

Ο Τoyz και ο δικηγόρος του υποστηρίζουν ότι λόγω της συνεχούς μετακίνησης του από το Χονγκ Κονγκ στη Ταΐβάν και το αντίθετο, δεν ήξερε ακριβώς τη νομοθεσία, με σκοπό τη μείωση της ποινής στην έφεση την οποία θα καταθέσουν στο ανώτατο δικαστήριο της Ταϊβάν.

Η παράγωγη και αγοραπωλησία μαριχουάνας διώκεται ποινικά και θεωρείται κακούργημα στη Ταϊβάν, με το λιγότερο 10 χρόνια ποινή για οποίον διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα, ενώ η κατοχή καταδικάζεται σε 5 χρόνια.

Ο Τoyz έχει κερδίσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends για τη σεζόν 2, με τη Taipei Assasins, πετυχαίνοντας ένα από τα μεγαλύτερα upsets στην ιστορία του League of Legends μέχρι και σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ