GAMES

NBA 2K23: Ξαναγράψτε ιστορία στις εποχές του Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ

Ο Μichael Jordan πρωταγωνιστής στο video game 2k
Ο Μichael Jordan πρωταγωνιστής στο video game 2k NBA2K

Ξαναζήστε θρυλικές στιγμές του ΝΒΑ ή αναπλάστε τα παρελθοντικά δρώμενα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς 2K.

Η 2K αποκάλυψε σήμερα τις λεπτομέρειες και τις αλλαγές που έρχονται στο MyNBA του NBA 2K23 για τις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Στα νέα ''Eras'' του MyNBA θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη ροή του παρελθόντος του NBA και συγκεκριμένα στις εποχές που άφησαν ιστορία και έκαναν το πρωτάθλημα αυτό που είναι σήμερα.

Αναλυτικά τα τέσσερα Eras του NBA2K23:

The Magic Vs Bird Era

Larry vs Bird Era NBA2K23
Larry vs Bird Era NBA2K23 NBA 2K

Ξεκινώντας το 1983, οι παίκτες θα βρεθούν στη αρχή της αντιπαλότητας του Μάτζικ Τζόνσον εναντίον του Λάρι Μπέρντ που κατέλαβε το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί μπορούν να ξαναγράψουν την ιστορία του ΝΒΑ του 1980 ενώ θα διαγωνιστούν για το ντραφτ του Μάικλ Τζόρνταν, του Χακίμ Ολάζουον ή οποιουδήποτε από τους άλλους θρύλους του NBA που επιλέχθηκαν εκείνη τη θρυλική δεκαετία.

The Jordan Era

The Jordan era NBA2K23
The Jordan era NBA2K23 NBA 2K

Ξεκινώντας το 1991, το The Jordan Era τοποθετεί τους παίκτες στην αρχή της κυρίαρχης πορείας του ''AIR'' με τους Σικάγο Μπουλς.

Θα παλέψουν με τους "Bad Boys" του Τόμας στους Ντιτρόιτ Πίστονς, με τους Τζον Στόκτον και Καρλ Μαλόουν των Γιούτα Τζαζ, τους Χιούστον Ρόκετς του Χακίμ Ολάζουον και τους Νιου Γιορκ Νικς του Πάτρικ Γιούινγκ, για μια και μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσουν την υπεροχή στο μπάσκετ του 1990.

The Kobe Era

Kobe era NBA2K23
Kobe era NBA2K23 NBA 2K

Η εποχή του Κόμπι Μπράιαντ γυρίζει τους θαυμαστές πίσω στο 2002, όπου μια νέα γενιά ταλέντων είχε εμφανιστεί στη Δύση, όπως ο Τιμ Ντάνκαν και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Κέβιν Γκάρνετ και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και οι Ντάλας Μάβερικς, και φυσικά ο ίδιος ο Black Mamba.

Εκτός από τον ανταγωνισμό ενάντια στους θρύλους αυτής της εποχής, οι παίκτες θα παλέψουν επίσης για τη θέση του ντραφτ εν αναμονή της θρυλικής τάξης του 2003.

The Modern Era

Modern era NBA2K23
Modern era NBA2K23 NBA 2K

Η προηγούμενη εμπειρία του MyNBA ονομάστηκε πλέον σύγχρονη εποχή. Οι μακροχρόνιοι θαυμαστές του mode μπορούν να συνεχίσουν με σύγχρονα ρόστερ του 2010 και μετά.

Κάθε εποχή έλαβε μια ποικιλία ενημερώσεων για να αναδημιουργήσει την ατμόσφαιρα των καιρών. Κάθε ομάδα έχει τουλάχιστον ένα μοναδικό γήπεδο μαζί με τις εμφανίσεις της, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Επιπλέον, ένα συγκεκριμένο σύστημα φίλτρου σχεδιάστηκε περίπλοκα για να αναδημιουργήσει την τηλεοπτική εμπειρία παρακολούθησης, με μια πινελιά retro αυτών των παιχνιδιών, όπως μεταδόθηκαν αρχικά στις τηλεοράσεις της εποχής.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ