ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mortal Kombat 11 BETA: Έρχεται και προκαλεί πανικό

Mortal Kombat 11 BETA: Έρχεται και προκαλεί πανικό

Το απόλυτο video game μαχητικών ικανοτήτων είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα για όλους τους λάτρεις του gaming στην Ελλάδα. Το Mortal Kombat 11 BETA στις 27 Μαρτίου είναι προσβάσιμο για όσους θέλουν να το απολαύσουν.

Είναι ο βασιλιάς του είδους. Θες να παίξεις ξύλο; Mortal Kombat! Θες να δεις εκπληκτικά γραφικά και τρομερές συγκρούσεις; Τότε θα διαλέξεις... Mortal Kombat φυσικά.

Πρόκειται για ένα video game που όλοι μας έχουμε παίξει. Συνδυάζει ένταση, μονομαχίες και μοναδικό gameplay. Μπορεί να χαθείς μέσα στις 1 vs 1 μάχες του. Το Mortal Kombat 11 BETA είναι το ενδέκατο (όπως το κάνει spoil και ο τίτλος) "επεισόδιο" του μεγάλου franchise του Mortal Kombat, που έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στα games.

Πρόκειται για κάτι special, για κάτι ξεχωριστό, για κάτι το οποίο σίγουρο θα καθηλώσει όλους τους λάτρεις των fighting games. Όλοι οι συντελεστές, έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για ένα υπερθέαμα, με πλουραλισμό κινήσεων στους παίκτες αλλά και τέλεια γραφικά.

Οι χιλιάδες fans του παιχνιδιού το περιμένανε με μεγάλη ανυπομονησία εδώ και αρκετούς μήνες. Πλέον, δεν θα περιμένουν άλλο καθώς ανακοινώθηκε πως το Mortal Kombat 11 BETA έρχεται στις 27 Μαρτίου στις Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, στις 17.00 την ερχόμενη Τετάρτη, κάνοντας βέβαια προ-παραγγελία, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο video game "ναυαρχίδα" του fighting.

Φυσικά, πρόκειται για αρχική έκδοση και θα διαθέτει μόνο 5 μαχητές. Ανάμεσά του οι Baraka, Jade, Kabal, Scarlet καιScorpion!

Με μία σημαντική λεπτομέρεια όμως. Η Beta τρέχει μόνο σε PlayStation 4 και Xbox ONE και απαιτεί Plus και Live Gold αντίστοιχα.

Το Game θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox ONE, PC και Nintendo Switch στις 23 Απριλίου, ενώ η προ-παραγγελία του δίνει πρόσβαση και στον playable μαχητή Shao Kahn!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ