LOL

LEC Summer split 2022 Εβδομάδα 3η: Η Fnatic ισοπέδωσε τη G2 στο 'Ελ κλάσικο

H ομάδα Fnatic μετά τη νίκη της επί της G2
H ομάδα Fnatic μετά τη νίκη της επί της G2 LOLESPORTS

Χωρίς ιδιαίτερες ταραχές έληξε η 3η αγωνιστική στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του League of Legends, με 3 ομάδες να μοιράζονται την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Fnatic για... φίλημα


Μετά την σχετικά εύκολη νίκη που είχε την πρώτη μέρα αυτής της εβδομάδας απέναντι στην Astralis, η οποία διανύει μια πολύ καλή περίοδο για τον οργανισμό (στο Spring Split 2022 είχε τερματίσει στην τελευταία θέση), η Fnatic αντιμετώπισε τον μεγάλο της αντίπαλο G2 την ομάδα που από τη στιγμή της ίδρυσης της, της έχει προκαλέσει αναρίθμητα προβλήματα για την κατάκτηση του τίτλου. Με ένα draft της g2 που δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, οι οιωνοί προέβλεπαν ένα εύκολο απόγευμα για εκείνη. Η Fnatic όμως είχε διαφορετική άποψη και προτίμησε να παίξει το κλασσικό Heavy Crowd Control Setup, κάτι που στα bo1 τελικά φαίνεται πιο ουσιωδές και αποδοτικό. Η Fnatic δεν έχασε ούτε ένα team fight και έτσι μπόρεσε να λήξει το παιχνίδι. MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο Razork, ένας παίχτης ο οποίος έχει κριθεί από πολλούς για το αν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ιστορική ομάδα, αλλά κάθε εβδομάδα αποδεικνύει το αντίθετο.

Πρωτιά για Rogue


Μετά από ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα για την φιναλίστ του spring split 2022, Rogue, με το πέρας αυτής της εβδομάδας απέδειξε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα απο την συζήτηση για το ποιά ομάδα μπορεί να φτάσει στις πρώτες θέσεις της regular season. Η Rogue μπόρεσε να περάσει από την XL δια πυρός και σιδήρου, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις 2 ομάδες. Την Κυριακή το έργο της ήτανε σχετικά πιο εύκολο, κερδίζοντας την SK Gaming, μια ομάδα η οποία για ακόμα ένα split απογοητεύει με την απόδοση της. Οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας για την Rogue ήτανε ο Larssen με τον Odoamne, οι οποίοι θυμίζουν γιατί λέγονται από πολλούς Regular season kings.

2-0 για την αινιγματική Vitality


Με δυο πολύ εύκολες αλλά συνάμα σημαντικές νίκες, ξημέρωσε η επόμενη μέρα για τη Vitality του Ελληνα Labrov. Η Αstralis και η SK Gaming δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος την ομάδα του Perkz, ακόμα και αν η πρώτη έφτασε σε σημείο να προηγείται και στα Kills αλλά και στα Gold. Η Vitality η οποία κρίθηκε πάρα πολύ στο προηγούμενο split λόγω των ηχηρών μεταγραφών που είχε πραγματοποιήσει και με την τελική θέση της στα playoffs, τερματίζοντας μόλις στην 5η θέση, φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ περισσότερο και η μεταγραφή του Haru στο Jungle να ήτανε αυτό που έψαχνε.

Misfits με άρωμα Spring split.


Το χειριστο ξεκίνημα το οποίο έκανε η Μisfits Gaming φαίνεται να μην επηρέασε κανέναν στην ομάδα, διαλύοντας τους αντιπάλους της αυτή την εβδομάδα, με τους Mad lions, τους 2 φόρες πρωταθλητές να μην μπορούν να σταματήσουν τον Mersa και την ομάδα του σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Έλληνας Mersa ο οποίος έκανε κυριολεκτικά '' speedrun'' την καριέρα του (έπαιζε μέχρι το 2020 στην Ελλάδα κατακτώντας το πρωτάθλημα με τους WLG) Ανακηρύχθηκε ο MVP της αναμέτρησης με τους Mad lions, δείχνοντας το δρόμο στους Misfits, ότι οποιαδήποτε κακουχία μπορεί να αντιμετωπιστεί με σωστή συνεργασία στο Φαράγγι των Επικαλεστών.

Η 3η εβδομάδα έληξε με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής είναι τα εξής :

1η μέρα

BDS vs MSF 0-1

VIT vs SK 1-0

RGE vs XL 1-0

FNC vs AST 1-0

MAD vs G2 1-0

2η μέρα

BDS vs XL 0-1

SK vs RGE 0-1

VIT vs AST 1-0

MSF vs MAD 1-0

G2 vs 0-1

Η Βαθμολογία με το πέρας της 3ης εβδομάδας του LEC, διαμορφώθηκε ως εξης :


1. XL 5-2
1. RGE 5-2
1. FNC 5-2
4. VIT 4-3
4. G2 4-3
4. MAD 4-3
7. ASTR 3-4
7 MSF 3-4
9. SK 1-6
10. BDS 1-6


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπυ της αγωνιστικής G2 vs Fnatic, αλλά και όλα τα παιχνίδια του LEC με Ελληνική μετάδοση στο βίντεο που ακολουθεί

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ