LEAGUE OF LEGENDS

LCK: Γενική ''ανοικοδόμηση'' της DRX μετά την επιτυχία του Παγκοσμίου

Beryl DRX
Beryl DRX LOLESPORTS

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια League of Legends, DRX, κατάφερε να κρατήσει μόνο ένα παίχτη στις τάξεις της από το νικητήριο ρόστερ το 2022.

Η τεράστια επιτυχία που επήλθε στον οργανισμό δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τους παίχτες που τη πέτυχαν για το 2023. Συγκεκριμένα, ο μοναδικός παίχτης που θα μείνει στην ομάδα της DRX είναι ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Beryl στη θέση του Support.

Το Beryl θα συναντήσει ο Deokdam, το πρώην adc της Damwon KIA στο bottom lane, ενώ τη θέση του Top lane, του Jungler και του Mid Lane θα αναλάβουν οι Rascal, Croco και Fate αντίστοιχα.

Tελος, τα ηνία της προπονητικής θα αναλάβει ο Micro μαζί με τον Shine, δυο έμπειροι προπονητές στο Νοτιοκορεατικό πρωτάθλημα.

Το νέο ρόστερ της DRX είναι εμφανώς υποδεέστερο από αυτό που κατάφερε να σηκώσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα για φέτος. Η Drx όμως φαίνεται να εμπιστεύεται για ακόμα μια φορά υποσχόμενους παίχτες που μπορούν κάτω από σωστή προπόνηση, αφοσίωση και ορθή ομαδικότητα να κάνουν τη διαφορά σαν τα underdogs, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS GAMES LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ