LOL

H T1 ζητά από τους οπαδούς της ομάδας να μην πλησιάζουν τους παίκτες της

O Faker εν ώρα αγώνα
O Faker εν ώρα αγώνα DOTESPORTS

Ο διάσημος οργανισμός της Νοτιάς Κορέας παρακαλεί τους fans της να μην ζητάνε αυτόγραφα και φωτογραφίες τουλάχιστον την ήμερα των αγώνων.

Τα προβλήματα του Covid συνεχίζονται ακόμα στη Νοτιά Κορέα και συγκεκριμένα στην esports competitive σκηνή, με τη Τ1 να παίρνει το θάρρος και να ζητά από τους απανταχού fans της ομάδας να μην πλησιάζουν τους αθλητές της για αυτόγραφα, χειραψίες και φωτογραφίες.

Επίσης, υπογράμμισε, ότι θα ήθελε να κοπεί η ''κατασκήνωση'' οπαδών της ομάδας κάτω από τα σπίτια των αθλητών της, λόγω παραβίασης των προσωπικών στιγμών και περιουσίας του κάθε παίχτη.

Aντίθετος με τις δηλώσεις της ομάδας του, στρέφεται ο Faker ο οποίος δηλώνει, ότι όλα αυτά γίνονται από αγάπη στο πρόσωπο μας και για κανένα άλλο λόγο.

Βέβαια, αντίθετα με τη πρόσφατη δήλωση του, ο midlaner της T1 είχε κάνει μήνυση για υβριστικά σχόλια στο πρόσωπο του, ενώ είχε καταθέσει περιοριστικά μέτρα σε μια ορισμένη μερίδα οπαδών που βρισκόταν πολλές ώρες έξω από τη κατοικία του αλλά και από το gaming house της ομάδας.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LOL GAMES LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ