ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κλήρωση της Ελλάδας στο eEURO 2020

Η κλήρωση της Ελλάδας στο eEURO 2020

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το eEURO 2020, με την Εθνική Ελλάδα, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι Δημήτρης Κεφαλίδης και Κωνσταντίνος Γκεμιτζόγλου, να κληρώνεται με τη Γαλλία, την Αυστρία και το Ισραήλ.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην έχουμε Euro εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά το eEURO 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με την Ελλάδα να συμμετέχει, μάλιστα, στην τελική φάση με τους gamers, Δημήτρη Κεφαλίδη και Κωνσταντίνο Γκεμιτζόγλου. Το virtual τουρνουά, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Μαΐου.

Την Παρασκευή (1/5) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης, με την Ελλάδα να κληρώνεται στο Group D μαζί με τη Γαλλία, την Αυστρία και το Ισραήλ. Μάλιστα, το έργο των Κεφαλίδη και Γκεμιτζόγλου δεν θα είναι εύκολο, καθώς στον ίδιο όμιλο βρίσκεται κι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία.

Ωστόσο, όπως απέδειξαν και στα προκριματικά, όπου έκαναν 8Χ8 νίκες, έχουν δυνατότητες και μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Θυμίζουμε πως από κάθε γκρουπ περνούν στα προημιτελικά οι δύο πρώτοι, με τον μεγάλο τελικό να λαμβάνει χώρα στις 24 Μαΐου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Η κλήρωση της Ελλάδας στο eEURO 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η "επανάσταση" των eSports: Για την έκπληξη η Ελλάδα στο eEURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ