LEAGUE OF LEGENDS

Greek Legends Summer Split 2022 ήμερα 12η: Η GOAL πέρασε νικηφόρα τη Team Phantasma παίρνοντας απόσταση ασφαλείας

Greek Legends Summer Split 2022 ήμερα 12η: Η GOAL πέρασε νικηφόρα τη Team Phantasma παίρνοντας απόσταση ασφαλείας

Ανόρθωση και WLGaming συνεχίζουν την καταστροφική τους πορεία προς τη κορυφή, ενώ παράλληλα η Team Refuse διανύει μια από τις χειρότερες ιστορικά περιόδους της, με 10 συνεχόμενες ήττες.

HIVE Athens vs Gamespace Mediterranean College esports 0-1

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η GSMC μπόρεσε να κερδίσει μέσα από πολλές δυσκολίες και throws τη HIVE, η οποία '' καιγόταν'' για τη νίκη αλλά δεν βρέθηκε στη καλύτερη της μέρα για να διεκδικήσει κάτι τέτοιο. Με MVP και.. στρατηγό τον Jungler της, Kenapil, η Gamespace αρχίζει και φτάνει πάρα πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, με τα δυο τελευταία παιχνίδια της την επόμενη εβδομάδα να αναζητά ισάριθμες νίκες για τη διατήρηση του ονείρου της.

WLGaming vs Team Refuse 1-0

Κανένας αντίπαλος δεν φαίνεται αρκετά δυνατός για να κοντράρει τη WLGaming και δη η Team Refuse που διανύει μια πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο σημειώνοντας μόνο ήττες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends. Το παιχνίδι έληξε στο 24ο λεπτό με την ομάδα του Γιάννη Μόλλα να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στη RFS, και το φλερτ για τον υποβιβασμό να γίνεται ακόμα πιο δυνατό, αγωνιστική ανά αγωνιστική. MVP της αναμέτρησης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Bananito, αλλά αυτή τη φορά με το Seraphine pick, κάτι το οποίο βλέπουμε σπάνια από τον Έλληνα Marksman λόγω προτίμησης του σε καθαρά ADC.

Αnorthosis Famagusta esports vs HELL Zerolag esports 1-0

Άλλο ένα παιχνίδι που ο Daglas επιλέγει τη νέα ηρωίδα του League of Legends, Bel' Veth, άλλο ένα παιχνίδι που παίζει εξωφρενικά και κερδίζει. Ο νεαρός παίχτης της Ανόρθωσης αποδεικνύει για μια ακόμα μια φορά ότι παίζει εξαιρετικά και οδηγεί την ομάδα του σε νίκες τις οποίες χρειάζονται για να κλειδώσουν την δεύτερη θέση της regular season. Στο 18ο (!!!) λεπτό η ομάδα από τη Κύπρο, κατέστρεψε το Nexus και παράλληλα βάζει σε δύσκολη τελευταία εβδομάδα τη Zerolag, που τώρα αναζητά δύο συνεχόμενες νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Gaming Olympiacos Alimou vs Team Phantasma 1-0

Στον αγώνα της ημέρας ο Ολυμπιακός Αλίμου αντιμετώπισε τη Team Phantasma για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του Greek Legends Summer Split 2022, με την ομάδα από τον Άλιμο να βγαίνει νικήτρια στο 40ο λεπτό, μετά από μια σθεναρά αμυνόμενη Team Phantasma που δεν παρέδωσε τα όπλα τόσο εύκολα. Το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα για τον Ολυμπιακό κερδίζοντας όλο το early game σχετικά εύκολα, μέχρι που ο Nikolex της TP μαζί με τον Sanity πετυχαίνουν ένα quadra kill και απευθείας το παιχνίδι πήρε φωτιά. Δυστυχώς για τα φαντάσματα κάποιοι παίχτες του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε πολύ καλή μέρα και συγκεκριμένα ο ''θρύλος'' Edward με το αγαπημένο του Nautilus. MVP για τον Αρμένιο παίχτη της GOAL και σχεδόν σίγουρη θέση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα Playoffs.

Μετά το πέρας της 12ης ημέρας του Greek Legends Summer Split 2022 η βαθμολογία έχει ως εξής:

1. WLG 11-1

2. ANO 9-3

3. GOAL 8-4

4. TP 6-6

5. HIVE 6-6

6. GSMC 4-8

7. ZRL 2-10

8. RFS 2-10

Παρακολουθήστε όλη τη 12η μέρα στο video που ακολουθεί:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την δράση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Greek Legends αποκλειστικά στο κανάλι του GamersLounge στο Youtube και στο Twitch.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ