LOL

Greek Legends Summer split 2022 ήμερα 11η: Καταιγιστική η Ανόρθωση διεκδικεί τη πρωτιά του Regular season

Greek Legends Summer split 2022 ήμερα 11η: Καταιγιστική η Ανόρθωση διεκδικεί τη πρωτιά του Regular season

Με μηδέν εκπλήξεις έληξε η 11η αγωνιστική ήμερα του Greek Legends League. Τρομακτική Ανόρθωση, σημαντική νίκη για Team Phantasma, μήνυμα παραμονής για Zerolag.

HELL Zerolag vs Team Refuse 1-0


Την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής άνοιξε το παιχνίδι HELL Zerolag esports εναντίον της Team Refuse με τις 2 ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 2η φορά φέτος στο Summoners rift. Η Zerolag, η οποία έχει αγγίξει πολλές φορές την νίκη στο πρωτάθλημα, μη καταφέρνοντας βέβαια να πιει νερό παρα μόνο μια φορά, μπόρεσε να υποτάξει τη Refuse με αντικειμενικά καλύτερο draft και πολύ καλύτερο mindset σε όλο το game. Παίκτης κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Nasut,ο οποίος ανακηρύχθηκε και MVP από το κοινό με το Gwen pick, ένα champion το οποίο το φλέξαραν στο draft, μέχρι τελευταίας στιγμής.

WLGaming vs Gamespace Mediterranean college esports 1-0


Σε διαδικαστικά παιχνίδια εξελίσσονται όλα αυτά τα οποία παίζει η WLG. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο δρόμο της η Gamespace Mediterranean college esports, η οποία καιγόταν για μια νίκη ώστε να κλειδώσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα του 2023. Τελικά αυτό δεν ήτανε εφικτό, με τη WLGaming να ποδοπατά σε όλα τα μήκη και πλάτη του Summoners Rift τους αντιπάλους της και βάζοντας υποψηφιότητα από τώρα για το μεγάλο φαβορί του Greek Legends Summer Split 2022. Mε έναν Εzreal από... άλλο πλανήτη, ο Bananito ψηφίστηκε από το κοινό ως ο MVP της αναμέτρησης.

Team Phantasma vs Hive esports 1-0


Σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τους 2 ομάδες, η Team Phantasma μπόρεσε να σπάσει σχετικά εύκολα τον κλοιό της Hive και να την προσπεράσει στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ενώ με αυτή τη θέση παίρνει το προβάδισμα και για τα playoffs του τουρνουά. Tα '' φαντάσματα'' μπόρεσαν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό σε όλο το game, μην αφήνοντας τη Hive να αντιδράσει, ούτε για κάποια διεκδίκηση neutral objective, αλλά ούτε και να δοκιμάσει να τελειώσει πετυχημένα κάποιο team fight. Mvp της αναμέτρησης για ακόμα μια φορά ο Sanity με τη Yuumi του, ένα champion άρρητα συνδεδεμένο πια με αυτόν!

Anorthosis Famagusta esports vs Gaming Olympiacos Alimou 1-0


Στο ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Αλίμου αντιμετώπισε την Φαμαγκούστα με το νικητή να '' κλειδώνει'' τη 2η θέση της Regular Season. Η Ανόρθωση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ολυμπιακό με ένα draft το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να κατοχυρώσει πάνω του πνευματικά δικαιώματα. Άκρως επιθετικό, πολύ crowd control και ένα pick το οποίο έκανε το ντεμπούτο στο Greek Legends, η Bel' veth, στα χεριά του Daglas. Με 10 από τα 15 Kills της ομάδας του και με 100% kill participation, ο Jungler της Ανόρθωσης δεν θα μπορούσε να μην αναδειχθεί και ο MVP του αγώνα.

Η Βαθμολογία με τη λήξη της 11ης ημέρας έχει ως εξής.

1. WLG 10-1

2. ANO 8-3

3. GOAL 7-4

4. TP 6-5

5. HIVE 6-5

6. GSMC 3-8

7. ZRL 2-9

8. RFS 2-9

Mπορείτε να δείτε όλη την 11ή ήμερα του Greek Legends στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την δράση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Greek Legends αποκλειστικά στο κανάλι του GamersLounge στο Youtube και στο Twitch.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ