GAMES

Greek Legends playoffs: Η Team Phantasma ''κατεδάφισε'' τον Ολυμπιακό Αλίμου

H Team Phantasma πανυγηρίζει  το τρόπαιο
H Team Phantasma πανυγηρίζει το τρόπαιο GREEKLEGENDS.GR

Στο lower bracket των playoffs, τα ''φαντάσματα'' σάρωσαν τη GOAL αποκλείοντας τη από τη συνεχεία του πρωταθλήματος.

Εύκολο απόγευμα για τη Τeam Phantasma η οποία συνεχίζει να ενθουσιάζει από τη κατάκτηση του κυπέλλου στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα η ομάδα του Nikolex μπόρεσε να περάσει από ''πάνω'' τον Ολυμπιακό Αλίμου, με καθαρό σκορ 3-0.

Τα φαντάσματα δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, με όλα τα lanes να κερδίζουν με σχετική ευκολία. Σημαντικός παράγοντας γι' αυτή τη νίκη ήταν τα drafts της ομάδας, με τη TP να διαλέγει κυριολεκτικά τα καλύτερα της champion όπως o Jax του Bako και η Rell του Sanity.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια η Τeam Phantasma προσπάθησε να φέρει το χάος στο summoners rift, διεκδικώντας ότι neutral objective υπήρχε στο παιχνίδι και στο τέλος να τα καταφέρνει, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να ακολουθήσει την ''χωρίς φρένα'' πορεία της αντίπαλης ομάδας. Στο τρίτο παιχνίδι τα φαντάσματα επιταχύναν τις διαδικασίες και ''στόμπαραν'' τους αντιπάλους τους για το clean sweep.

MVP του συγκεκριμένου bo5 ήτανε ο Peppe ο οποίος μη αδίκως προσφωνείται από τους οπαδούς της Team Phantasma σαν ''δαίμονας''.

Με αυτή τη νίκη η Team Phantasma συνεχίζει στο Lower bracket, με τη WLGaming να βρίσκεται στο διάβα της. Ο νικητής του ζευγαριού TP vs WLG, θα διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό ενώ θα έχει εξασφαλίσει 100% τη πρόκριση της στο EUMasters.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ