ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Gameathlon 2019: Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο event gaming και pop culture της χρονιάς!

Gameathlon 2019: Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο event gaming και pop culture της χρονιάς!
EUROKINISSI

Δύο μέρες αμείωτης έντασης, ατελείωτου gaming, ένα φεστιβάλ ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις έλαβε τέλος, το Gameathlon 2019 έριξε αυλαία στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο.

Μία μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του gaming, μία σπουδαία διοργάνωση. Το φετινό Gameathlon είχε πλούσιο θέαμα, δυνατές στιγμές και φυσικά αυτό για το οποίο πήγαν οι περισσότεροι: Gaming μέχρι τέλους!

Στην arenaτων 3.5 στρεμμάτων φιλοξενήθηκε η πιο πλήρης, χειμερινή, έκθεση gaming και τεχνολογίαςπου έχουμε δει σε ελληνική διοργάνωση.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, μαρτυρώντας όλο αυτό που γινόταν μέσα στον χώρο του event. Μία ατελείωτη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο, εντός του GameAthlon, είχαμε τον θεσμό Red Carpet που έγινε λατρεία για όλους τους θεατές του show.

Όπου και να κοίταζες, σου κέντριζε το ενδιαφέρον. Μεγάλες οθόνες όπου gamers έπαιζαν το αγαπημένο τους video game, δυνατή μουσική και χαρούμενα πρόσωπα.

Ωστόσο, δεν είχε μόνο gaming το Gameathlon. Δεκάδες ΥouTubers, Influencers, Pro Gamersκαι δημοφιλείς περσόνες, ανέβηκαν στο ακραίο 360 stage,σε ένα μοναδικό infotainment show, δεμένο με τα Videogames.

Ένα ολόκληρο 48ωροοι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πήραν φωτιά NON STOP τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Set και ο πρώτος πανελλήνιος διαγωνισμός “Custom PC”.

Εννοείται πως μέσα σε όλο αυτό το show της ποπ κουλτούρας, υπήρχαν οι cosplayers που έδιναν το ξεχωριστό τόνο στην διοργάνωση.

Όλα αυτά σε ένα μόνο event! Όπως είναι λογικό, ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος και φυσικά ανυπομονεί να ξαναζήσει από κοντά κάτι παρόμοιο.

Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου Gameathlon!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ