LOL

Eξαγορά της London esports από την X7

H Βιομηχανία των esports ολοένα και αυξάνεται.
H Βιομηχανία των esports ολοένα και αυξάνεται. LOLESPORTS.

Σε μια ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού προέβη η ομάδα από τη νήσο του Μαν, X7, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την εξαγορά της London esports.

Η νεοϊδρυθείσα ομάδα X7 esports η οποία αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NLC και στο προηγούμενο split είχε στεφθεί και πρωταθλήτρια, εξαγόρασε την London esports με στόχο την εξάπλωση της εταιρίας και σε αλλά Ηλεκτρονικά αθλήματα ανά το κόσμο.

Στις δηλώσεις του ο διευθυντής της επαγγελματικής ομάδας Χ7 esports,Άλφι Ράιτ, αναφέρει ότι ο οργανισμός ανεξάρτητα από την επιτυχία που έχει σημειώσει σε λίγο χρονικό διάστημα μόνο στο League of legends, χρειαζόταν βελτίωση σε τομείς που δεν είχανε μέχρι στιγμής. Η Εξαγορά της London esports θα φέρει νέο κοινό στην ομάδα, δημιουργώντας νέες ομάδες σε διαφορετικά παιχνίδια esports.

Στη συμφωνία αυτή, συνεπάγεται και η μεταφορά ιδιοκτησίας των γραφείων της London esports στην εταιρία X7, τα οποία βρίσκονται στο Hear East Technology Campus, στο Queen Elizabeth Olympic Park ανατολικά του Λονδίνου.

Με αυτή της την κίνηση η X7 δυναμώνει πολύ το αγοραστικό της κοινό και σιγά σιγά θα εξελιχθεί σε έναν multi gaming ογκόλιθο.

H x7 esports πρόσφατα αντιμετώπισε την Ελληνική ομάδα Team Phantasma στο EU Masters. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα αυτό, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24. gr για την πλήρη ενημέρωση σας γύρω από τον κόσμο των esports και του gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ