ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Esports: Μονομαχία Ελλάδας - Τουρκίας στο efootball PES

Esports: Μονομαχία Ελλάδας - Τουρκίας στο efootball PES

Οι κορυφαίοι παίκτες PES σε Ελλάδα και Τουρκία κοντράρονται σε αγώνα 10vs10 στην πρεμιέρα του Nations League που θα παρακολουθήσετε το βράδυ της Τρίτης (07/04, 23.30) μέσα από το Sport24.gr.

Δίχως αμφιβολία τα eSports έχουν μπει για την καλά στη ζωή μας και δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα δούμε να μπαίνουν ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την ώρα που τα πάντα στον αθλητικό κόσμο έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού τα eSports συνεχίζουν να προσφέρουν αγωνιστική δράση στους φίλους τους.

Το βράδυ της Τρίτης ξεκινά το Nations League στο eFootball PES 2020.

Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν 16 χώρες ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Πέρα από τη χώρα μας εκπροσώπηση έχουν Τουρκία, Πολωνία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβενία, Ουκρανία, Κροατία, Γαλλία, Ισπανία, Σερβία, Ολλανδία, Ρωσία, Βοσνία, Πορτογαλία και Ιταλία.

Κάθε ομάδα αποτελείται από δέκα παίκτες και ο κάθε ένας εξ αυτών έχει από έναν παίκτη. Επί της ουσίας ο μόνος που δεν χειρίζεται από κάποιον άνθρωπο είναι ο τερματοφύλακας της κάθε ομάδας. Φυσικά, πρόκειται για τους δέκα καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα.

Συνολικά οι 16 ομάδες θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών με τους αγώνες να είναι διπλοί. Δηλάδη, την ίδια ημέρα οι ομάδες θα αγωνίζονται δύο φορές. Η πρεμιέρα για την Ελλάδα γίνεται το βράδυ της Τρίτης (07/04, 23.30) όταν και αντιμετωπίζει την Τουρκία σε διπλή αναμέτρηση την οποία και θα παρακολουθήσετε από το Sport24.gr σε live streaming.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Esports: Μονομαχία Ελλάδας - Τουρκίας στο efootball PES

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Ελλάδα - Τουρκία

Πολωνία - Γερμανία

Μεγάλη Βρετανία - Σλοβενία

Ουκρανία - Κροατία

Γαλλία - Ισπανία

Σερβία - Ολλανδία

Ρωσία - Βοσνία

Πορτογαλία - Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ