LOL

BDSA vs Team Heretics, ο μεγάλος τελικός του EU Masters

EUM Logo
EUM Logo EUM

BDSA και Team Heretics θα διασταυρώσουν τα ''ξίφη'' τους σε μια μάχη που θα ορίσει το νέο βασιλιά στα ERL πρωταθλήματα.

Το Amazon European Masters είναι το μεγαλύτερο τουρνουά της Ευρώπης όσον αφορά τα μικρότερα πρωταθλήματα και τις αναπτυξιακές λίγκες. Φέτος, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την Ανόρθωση και τη Team Phantasma, με τη πρώτη να φτάνει μέχρι και τους ομίλους του Main stage.

Μετά από μια σειρά πολλών αγώνων και ακόμα περισσότερων εκπλήξεων, ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί σήμερα (25/9) ανάμεσα στη φιναλίστ του εθνικού πρωταθλήματος Γαλλίας BDSA και στη πρωταθλήτρια Ισπανίας Team Heretics.

H BDSA κατάφερε να αποκλείσει τις γαλλικές VIT. bee και Gameward σε δύο συνεχόμενους εμφύλιους στα playoffs του τουρνουά, με έξι συνεχόμενες νίκες και καμιά ήττα. Η BDSA είναι ομολογουμένως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του τουρνουά και σίγουρα το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου.

H Team Heretics όμως, είναι η ομάδα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο ισπανικός οργανισμός κατάφερε να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας με σχετική δυσκολία και στη συνεχεία τον Γαλλικό κολοσσό και πρωταθλητή, LDLC OL. Με την εξαιρετική απόδοση της και τους παίχτες της Heretics να είναι διψασμένοι για το τρόπαιο, ο σημερινός τελικός δεν θα είναι καθόλου μονόπλευρος.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός του EU Masters Summer split 2022 είναι ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού, ο οποίος φιλοξενεί μια ισπανική ομάδα και μια γαλλική μαζί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση στο κανάλι του Gamerslounge στις 6 η ώρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ