GAMES

Αυτό είναι το ρόστερ της Team Phantasma για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends

Team phantasma roster
Team phantasma roster SPORT24

Το SPORT24 σε συνεργασία με την Team Phantasma σας παρουσιάζουν τη βασική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Greek Legends και το EMEA Masters για το Summer Split του 2023.

Με μια εντελώς διαφορετική αρχική πεντάδα θα παραταχθεί η Team Phantasma μετά από δυο ολόκληρα χρόνια, αλλά με ακριβώς την ίδια Ελληνική προσέγγιση. Το όνομα που ξεχωρίζει στην TP, είναι αυτό του Νίκος "J0J0C" Τερζόγλου, του τρεις φόρες Πανελληνίου πρωταθλητή με τα χρώματα της Ανόρθωσης, αλλά και αυτό του πολλά υποσχόμενου Unkn0wn, ο οποίος ξεχώρισε στο προηγούμενο split με τα mechanics του.

Η Team Phantasma έχει έναν και μόνο στόχο. Την κατάκτηση του δευτέρου πρωταθλήματος στην ιστορία της, και αυτό το ρόστερ έχει την δυναμική να το καταφέρει.

Αυτο ειναι το πληρες ρόστερ της Team Phantasma για το Greek Legends Summer split 2023

  • Top-lane: Jakub "Ariana" Śliwonik
  • Jungle: Βασίλης "Carnage" Συριανός
  • Mid-lane: Νίκος "J0J0C" Τερζόγλου
  • Bot-lane - Πάρης "Unkn0wn" Φράγκος
  • Support - Mehmet Emin "Only35" Aydin

Προπονητής παραμένει ο Σπύρος “NL” Διαβάτης, ο οποίος θα διαχειριστεί ένα λιγότερο έμπειρο συγκριτικά με το παρελθόν, αλλά άκρως εκρηκτικό ρόστερ για αυτό το Split.

Οι διαχειριστές της ομάδας της Team Phantasma (Πυροβολάκης Μιχάλης & Ρόβλιας Κωνσταντίνος) δήλωσαν: “Η συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδος σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον οργανισμό μας στο τμήμα του League of Legends, μιας και έπειτα από 2 χρόνια μπαίνουμε στην διαδικασία να ανανεωθεί εντελώς το ρόστερ μας, χωρίς να παραμένει κάποιος παίκτης που έχει ήδη συνδεθεί με τα χρώματα της ομάδα μας.

Μετά και την αποχώρηση του Πέτρου “Peppe” Μπερδεμπέ και του Σταύρου “Vaynedeta” Γιαννουλάκη, που θα αγωνιστούν στο EBL αυτή τη σεζόν, ο κύκλος της TP της τελευταίας διετίας ολοκληρώθηκε και θα προσπαθήσουμε να ξανακτίσουμε σταδιακά μια ομάδα που θα στηρίζεται στο εγχώριο ταλέντο και θα βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα νέο κεφάλαιο για εμάς, με ότι σημαίνει αυτό οργανωτικά και αγωνιστικά, είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε ένα νέο σχήμα ταλαντούχων ατόμων που δείχνουν ενδιαφέρον δυναμική και αποφασιστικότητα για διάκριση.”

Ο Σπύρος Διαβάτης, ο βασικός προπονητής της ομάδας δήλωσε: ''Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι Head Coach στην TP και πιστεύω ότι η εμπειρία που απέκτησα στο προηγούμενο split θα με βοηθήσει να διαχειριστώ το ανανεωμένο ρόστερ που διαθέτουμε.

Εξ’ αρχής η επιθυμία μου και το πλάνο μου από την off-season, σε συνεργασία πάντοτε με την διοίκηση, ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα βασίζεται στο εγχώριο ταλέντο, με άτομα που είναι διψασμένα για διάκριση και θέληση για εξέλιξη.

Οι πρώτοι παίκτες που ξεχώρισαν στα tryouts με την επίδοση τους, αλλά και την συμπεριφορά τους, ήταν οι Carnage & Unkn0wn, που θεωρώ ότι είναι από τα πιο “Hot Prospects” στην Ελληνική σκηνή αυτή τη στιγμή. Η θέση του Support καλύφθηκε από τον Only35 με τα ίδια κριτήρια. Είναι άτομο που έχει όρεξη να δουλέψει, να βελτιωθεί και προσφέρει θετική διάθεση στο υπόλοιπο σύνολο με τον χαρακτήρα του.

Ο Ariana μου είχε δημιουργήσει πολύ καλή εντύπωση ως αντίπαλος σε διάφορα σκριμς που είχαμε κάνει το προηγούμενο σπλιτ και εφόσον ενδιαφέρθηκε και ο ίδιος να ενισχύσει την ομάδα μας, ήταν μια εύκολη επιλογή στο Top.

Τέλος, για να ολοκληρωθεί το παζλ, χρειαζόταν ένα παίκτης με εμπειρία και αυτοπεποίθηση μέσα στο Summoner’s Rift. Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον “ΜΑΣΙΝΑ” για τον ρόλο αυτό! Ο J0J0C είναι πραγματικά “Championship Material” και περιμένω να είναι ο ηγέτης μας σε όλους τους τομείς αυτό το σπλιτ.

Βασικοί μου προσωπικοί στόχοι είναι να καταφέρω να αναδείξω το ατομικό ταλέντο όλων των παικτών που διαθέτουμε, αλλά πάνω από όλα να τους κάνω να σκέφτονται και να παίζουν σαν ΟΜΑΔΑ. Πιστεύω ότι αν κτίσουμε την απαραίτητη επικοινωνία, εμπιστοσύνη και ομαδική κουλτούρα, τότε ο δρόμος προς τον τελικό του GLL και την Ευρώπη δεν είναι εντελώς εκτός των δυνατοτήτων μας, όσο ισχυρός και ας είναι ο ανταγωνισμός. Ναι μεν η ομάδα βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, αλλά είναι στις προτεραιότητες μας να παραμείνουμε στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.''

Τέλος, O Jungler της Team Phantasma, Carnage, δήλωσε στο SPORT24: ''Μετά το break στο Spring Split, μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά σε υψηλό επίπεδο με την Team Phantasma. Μπαίνοντας σε αυτό το Split, θέλω να κερδίσω το στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα έχοντας τις κατάλληλες συνθήκες με το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί.

Χαίρομαι που συνεργάζομαι με γνώριμα άτομα όπως τον NL, J0J0C και Unkn0wn που έχουμε ξαναβρεθεί στο rift ως αντίπαλοι και ελπίζω να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας.''

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ