ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπόθεση βιασμού 11χρονης: Προφυλακιστέος ο προπονητής

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος -όπως καταγγέλθηκε- είχε την κακοποιήσει σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 11 ετών
Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος -όπως καταγγέλθηκε- είχε την κακοποιήσει σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 11 ετών EUROKINISSI

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 38χρονος προπονητής κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την καταγγελία του βιασμού της 11χρονης. Ρεπορτάζ NEWS 24/7.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 38χρονος προπονητής κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 11χρονης, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Ο κατηγορούμενος τελικά πέρασε το ανακριτικό κατώφλι το μεσημέρι, αφού πρώτα κατέθεσαν οι γονείς του ως μαρτυρες υπεράσπισης. Οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι εκείνες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι υπήρξε ερωτική επαφή η οποία έγινε με τη συναίνεση της ανήλικης, όταν εκείνη ήταν 12 ετών και όχι 11, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο προπονητής της ιστιοπλοΐας δηλώνει ακόμη ερωτευμένος με την αθλήτρια ύστερα από 10 χρόνια.

"Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ" φέρεται να είπε.

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Την ίδια ώρα, όπως γράφει το NEWS 24/7, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έφτασαν οι καταγγελίες που διαβίβασε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Οι καταγγελίες αφορούν στις Ομοσπονδίες Κωπηλασίας και Πάλης, και σχετίζονται με υποθέσεις κακοδιαχείρισης ή και παρενόχλησης.

Οι καταγγελίες διαχωρίστηκαν σε δύο δικογραφίες και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κ. Σιμιτζόγλου, ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα να προχωρήσει στην κλήτευση των μαρτύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ