NFL

Τρέλα για τον Μπρέιντι: Γυναίκα πλειστηριάζει άμμο απ' το σημείο που ο θρύλος του NFL ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Ο Τομ Μπρέιντι με την φανέλα των Μπάκανιρς
Ο Τομ Μπρέιντι με την φανέλα των Μπάκανιρς 2021 AP PHOTO/STEVE LUCIANO, FILE

Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αυτή τη φορά για τα καλά, και γυναίκα πλειστηριάζει στο ebay άμμο από το ακριβές σημείο, στο οποίο ο θρύλος του NFL ανακοίνωσε την απόσυρσή του.

Την Τετάρτη (2/1) ο Ο Τομ Μπρέιντι μέσα από ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση μετά από μία τεράστια καριέρα στο NFL, αυτή τη φορά για τα καλά, καθώς πριν από έναν χρόνο είχε ανακοινώσει το ίδιο όμως συνέχισε να αγωνίζεται.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τρέλα, με αθλητές, ομάδες και απλό κόσμο να στέλνουν τα μηνύματά τους στον θρύλο του NFL. Μία γυναίκα πήγε το ζήτημα ένα βήμα παραπάνω και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, ώστε να επωφεληθεί οικονομικά από την απόσυρσή του Μπρέιντι.

Πώς έγινε αυτό; Πήγε στο σημείο που ο θρύλος του NFL ανακοίνωσε την απόφασή του, μάζεψε άμμο, το έκλεισε σε βαζάκι και το έθεσε σε πλειστηριασμό στο ebay. Μάλιστα, η ανταπόκριση είναι ήδη μεγάλη, καθώς οι προσφορές έχουν πιάσει τα 15.500 δολάρια.

Απόλυτη τρέλα δηλαδή για έναν GOAT. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ο κορυφαίος quarterback όλων των εποχών κατέκτησε μεταξύ άλλων 7 Super Bowl, τα έξι εκ των οποίων με τους New England Patriots (2000–2019) και άλλο ένα με τους Tampa Bay Buccaneers (2020–2022).

Την ίδια ώρα σε αυτά τα επτά πρωταθλήματα στα πέντε αναδείχθηκε MVP του Super Bowl.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ