ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος του 13χρονου σε τουρνουά ποδοσφαίρου

Τραγωδία στην Εύβοια: Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος του 13χρονου σε τουρνουά ποδοσφαίρου
INTIME

Ο θάνατος του 13χρονου σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Εύβοια σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους οικείους του παιδιού.

Η τοπική κοινωνία της Εύβοιας είναι συγκλονισμένη με τον θάνατο ενός 13χρονου παιδιού εν ώρα αγώνα ποδοσφαίρου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής στο γήπεδο, προκειμένου να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του Αλιβερίου, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν εν ζωή. Ο Γιώργος Ζέρβας, ιατρός του Κέντρου Υγείας, μιλώντας στο τοπικό μέσο "evima.gr" αναφέρθηκε στο σοκαριστικό γεγονός, αλλά και για τον τρόπο που προσπάθησαν να τον συνεφέρουν.

"Δεν ήμουν στο Κέντρο Υγείας όταν έμαθα για περιστατικό, ωστόσο όταν ενημερώθηκα έσπευσα άμεσα για να βοηθήσω. Χορηγήσαμε 30 φάρμακα στο νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Αιμορραγούσε στον πνεύμονα. Είχε περάσει κορονοϊό, αλλά είχε υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το παιδί στη ζωή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τον γιατρό σοκαρισμένη ήταν και η τοπική κοινωνία και την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο αναίσθητος, αλλά και στη συνέχεια που γνωστοποιήθηκε η είδηση του θανάτου του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ