ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το Περιστέρι γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του

Το Περιστέρι γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του
PHOTO CREDITS: ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το Περιστέρι γιορτάζει τη συμπλήρωση των 50 ετών από την ίδρυσή του, με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, Γιώργο Παρδακίδη, να μιλά για το γεγονός.

Το Περιστέρι γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του, συνεχίζοντας να αποτελεί σημαντικό πυλώνα του ελληνικού αθλητισμού και των γεγονότων στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Γιώργος Παρδακίδης, μίλησε για τη συμπλήρωση πενήντα ετών από την ίδρυση του ΓΣΠ, τονίζοντας πως τα... ταξίδια που έρχονται θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Από το 1971, έτος ίδρυσης του Συλλόγου μας, συνυπάρχουν γλυκά εικόνες από χαρές, λύπες, αγωνίες και περιπέτειες. Αναμνήσεις, εμπειρίες και συναισθήματα με την ομάδα, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, μας έχει ταξιδέψει σχεδόν όλους μας.

Πενήντα χρόνια ιστορίας και σημαντικής παρουσίας του ΓΣΠ στον αθλητισμό, στην παιδεία, στην πόλη μας, στη ζωή μας…

Από το παρελθόν αλλά και το παρόν, το βλέμμα μας εστιάζει περισσότερο στο μέλλον. Ένα μέλλον που ξεκινά με μία αισιόδοξη επόμενη μέρα για όλους μας. Ένα αισιόδοξο στίγμα για ένα καινοτόμο "αύριο", γεμάτο αγάπη.

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που η ιστορική αυτή συγκυρία με βρίσκει στη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Σίγουρα άξιζε το ένα και μοναδικό ταξίδι 50 χρόνων, αλλά τα ταξίδια που έρχονται για όλους μας αναμένονται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά, γεμάτα επιτυχίες και ευημερία για τον ΓΣΠ, που είναι το ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού της πόλης μας και με τον οποίο συνυπάρχουμε 50 χρόνια".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ