ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το eSports που σαρώνει: Fortinite Battle Royale

Το eSports που σαρώνει: Fortinite Battle Royale

Το Fortinite Battle Royale είναι το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης που μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον κόσμο. Όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Όταν ένα παιχνίδι μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο καταφέρνει να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο σίγουρα θεωρείται επιτυχημένο. Αυτό έχει συμβεί και το Fortinite Battle Royale.

Φυσικά, η Epic Games είναι εκείνη που τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αφού από τον περασμένο Σεπτέμβρη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία τεράστια δεξαμενή παικτών η οποία ολοένα και μεγαλώνει με την εταιρία φυσικά να φροντίζει για αυτό.

Ήδη, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η σεζόν του παιχνιδιού, ενώ είναι ήδη στα σκαριά η πέμπτη με την Epic Games να προσθέτει συνεχώς καινούρια στοιχεία κάνοντας το ακόμα πιο εθιστικό για όσους παίζουν.

Το eSports που σαρώνει: Fortinite Battle Royale

Τι είναι το Fortinite Battle Royale; Η ιστορία του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλή. Εκατό παίκτες "πέφτουν" σε ένα σημείο και εκεί ξεκινά το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αφού ο νικητής είναι μόνο ένας! Στόχος σου είναι να μαζεύεις αντικείμενα και όπλα ώστε να επικρατήσεις απέναντι στους άλλους παίκτες και να μείνεις ο μοναδικός επιζών. Φυσικά, για να μπορέσει η Epic Games να κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το παιχνίδι έχει προσθέσει και διάφορες αποστολές τις οποίες εάν περάσεις θα πάρεις και τα αντίστοιχα καλούδια για να μπορέσεις να συνεχίσεις τη μάχη σου.

Φυσικά, με την αναβάθμιση και τις μάχες 50 εναντίον 50 τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακά σε ένα αν μη τι άλλο διασκεδαστικό καρτουνίστικο περιβάλλον που σε προκαλεί να κολλήσεις. Για να καταλάβεις το μέγεθος της τρέλας που υπάρχει ειδικά στις ηλικίες 12-18 για το συγκεκριμένο παιχνίδι αρκεί να αναφέρουμε ότι τα έσοδα της εταιρίας κατά μέσο όρο μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ανέρχονται στα 150 εκατομμύρια δολάρια!

ΤΑ TIPS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

1) Μάθε να χρησιμοποιείς τον χάρτη και τον ανιχνευτή ήχου. Όταν παίζεις το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος αφού μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Για αυτό πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς εξαιρετικά τόσο τον χάρτη του παιχνιδιού όσο και τον ανιχνευτή ήχου. Ακόμα κι αν παίζεις από το κινητό πρέπει να εξοικιωθείς με αυτό αφού είναι δεδομένο ότι θα σε βοηθήσει.

2) Χτίσε όσο μπορείς. Ένα άλλο σημείο κλειδί του παιχνιδιού το οποίο πολλοί στα πρώτα βήματα το αγνοούν είναι το χτίσιμο. Φτιάξε τοίχους, σκαλιά και ότι άλλο θες για να σε βοηθήσουν ώστε να φτάσεις πιο κοντά σε αντικείμενα. Βέβαια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να παγιδεύσεις αντιπάλους και ταυτόχρονα να εξοικονομήσεις πολεμοφόδια, αφού ένας εγκλωβισμένος αντίπαλος είναι πιο εύκολο θήραμα.

Το eSports που σαρώνει: Fortinite Battle Royale

3) Κυνήγα ότι βλέπεις. Όπως συνηθίζεται σε τέτοια παιχνίδια πέρα από το να σκοτώσεις τους αντιπαλους σου και να ολοκληρώσεις τις αποστολές πρέπει και να γεμίσεις το οπλοστάσιο σου με μπόλικα καλούδια. Πως θα το κάνεις αυτό; Διάσπαρτα σε όλο το περιβάλλον του παιχνιδιού θα βρεις σεντούκια με θησαυρούς, αλλά και αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μία έξτρα συμβουλή; Αν δεις λάμα τρέξε να το πιάσεις!

4) Μην πτοηθείς. Όπως συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια είναι εξαιρετικά πιθανό με το που προσγειωθείς να χάσεις. Ακόμα κι αν συμβεί αυτό πρέπει να συνεχίσεις τη μάχη σου και την εξάσκηση σου αφού μόνο έτσι θα γίνεις καλύτερος. Δώσε μεγάλο βάρος στην αρχή στο κομμάτι της περιήγησης αφού έτσι θα μάθεις τι μπορείς να κάνεις, αλλά και κυρίως το πως να το κάνεις. Ειδικά εάν παίζετε από το κινητό που ο χειρισμός είναι ελαφρώς πιο δύσκολος χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη εξάσκηση.

5) Φτιάξε ασπίδες. Ακριβώς από πάνω αναφέραμε ότι με το που προσγειωθείς μπορεί να χάσεις. Τι πρέπει να κάνεις για να μη συμβεί αυτό; Το πιο απλό πράγμα. Φτιάξε ασπίδες! Θες να μη χάσεις, θα το αναφέρω ξανά. Φτιάξε ασπίδες! Ο λόγος είναι απλός. Μόνο έτσι μπορείς να γλιτώσεις από one shot από snipers!

6) Βρες το όπλο που σου ταιριάζει. Ναι δεν γεννηθήκαμε όλοι γνωρίζοντας τα όπλα απέξω κι ανακατωτά. Ειδικά αυτά που έχει μέσα το παιχνίδι! Έτσι, πρέπει να εξασκηθείς για να δεις ποιο σε βολεύει. Πάρε όλα τα όπλα που θα βρεις στο περιβάλλον του παιχνιδιού και δοκίμασε τα για να βρεις αυτό που σου κάνει περισσότερο.

Αυτά είναι τα πρώτα βασικά tips για το παιχνίδι. Στο άμεσο μέλλον θα επιστρέψουμε με ακόμα περισσότερα.

Πάρτε μία γεύση από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ