ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερις συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση κατά 32χρονου στην Λ. Αλεξάνδρας

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ, για την αιματηρή επίθεση κατά 32χρονου στις 9 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τα οπαδικά κίνητρα πήραν κυρίαρχη θέση στα σενάρια της έρευνας των αστυνομικών.

Εξιχνιάστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η υπόθεση ένοπλης επίθεσης που είχε λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εναντίον 32χρονου άνδρα όπως αναφέρει το news247.gr.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Ο 32χρονος είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από 3-4 άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες που κινούνταν πεζοί, δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός και αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.

Αρχικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσαν την υπόθεση εξέταζαν ως πιθανά κίνητρα κάποια διαφορά για ναρκωτικά ή το οπαδικό, καθώς πρόκειται για οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού είναι δίπλα από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Καθώς η έρευνα εξελισσόταν, φαίνεται πως τα οπαδικά κίνητρα πήραν κυρίαρχη θέση στα σενάρια των αστυνομικών. Πλέον, αναμένεονται αναλυτικότερες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ