ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε δύο ανήλικους στη Θεσσαλονίκη

Περιπολικό της Αστυνομίας στην Πλατεία Αριστοτέλους
Περιπολικό της Αστυνομίας στην Πλατεία Αριστοτέλους INTIME NEWS

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι ταυτοποιήθηκαν οκτώ νεαρά άτομα για επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε ανήλικους στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν καρπούς στην υπόθεση της επίθεσης σε δύο ανήλικους στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό συνολικά οκτώ άτομα εμπλέκονται σε αυτή και τα κίνητρά τους ήταν οπαδικά. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων.

Η σχετική ενημέρωση: "Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (8) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης που έλαβε χώρα στην παραλιακή Λεωφόρο τέλη Ιανουαρίου του 2022

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ (8) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά (7) ημεδαπούς κι έναν (1) αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν , βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες".

Το χρονικό

Τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία όταν στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών ήταν εκείνο που βγήκε έξω απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ