ΓΚΟΛΦ

Τάιγκερ Γουντς: Νέο χειρουργείο, δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση στο άμεσο μάλλον

Ο Αμερικανός αθλητής του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς
Ο Αμερικανός αθλητής του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς 2021 AP PHOTO/RYAN KANG

Σε νέα επέμβαση στα κάτω άκρα υποβλήθηκε ο Τάιγκερ Γουντς, με την οικογένειά του να ενημερώνει πως δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση για την κατάσταση του 45χρονου θρύλου του γκολφ στο άμεσο μέλλον.

Τρεις ημέρες μετά από το τροχαίο που είχε στην Καλιφόρνια, τη δραματική διάσωση και την πολύωρη επέμβαση στα κάτω άκρα, ο Τάιγκερ Γουντς υποβλήθηκε την Παρασκευή (26/2) σε νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν οι σοβαροί τραυματισμοί που υπέστη εξαιτίας της καταστροφής του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου του.

Ο 45χρονος θρύλος του γκολφ μεταφέρθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center και θα παραμείνει εκεί για το αμέσως επόμενο διάστημα, με την οικογένειά του να ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξη, τις ευχές και τις προσευχές τους, αλλά να δηλώνει πως δεν θα προσφέρει άλλη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο Γουντ δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δεν απειλείται η ζωή του και έχει επαφή με το περιβάλλον, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την οικογένειά του. Προς το παρόν, χωρίς να υπάρχει πόρισμα της αστυνομίας και της τροχαίας του Λος Άντζελες, το τροχαίο του Αμερικανού αθλητή θεωρείται ατύχημα.

TAGS ΓΚΟΛΦ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ