MEDIA

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η αθλήτρια του στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή PRINT SCREEN INSTAGRAM

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, η αθλήτρια του στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ακόμα ένα βήμα προς την τελική φάση από την οποία θα προκύψει ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου έκανε το Survivor, το βράδυ της Κυριακής, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση, ενώ στο νέο επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε και το τελευταίο αγώνισμα επάθλου. Νικητές αναδείχτηκαν ο Άρης, η Μαίη και η Ασημίνα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η Σταυρούλα αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Στο συμβούλιο του νησιού, η αγωνία χτύπησε κόκκινο για Στάθη Σχίζα και Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τελικά, η αθλήτρια του στίβου ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, αποχωρώντας από το Survivor 2022.

Έτσι, λοιπόν, η τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ως εξής: Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Στάθης Σχίζας.

Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και πλέον η τετράδα είναι γνωστή. Ασημίνα, Μαίη, Άρης και Στάθης διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μαζί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ!

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5χλμ., που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της αγώνας.

TAGS MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ