NFL

Super Bowl: Εκπληκτικός ο Weeknd στο ημίχρονο του τελικού

Super Bowl: Εκπληκτικός ο Weeknd στο ημίχρονο του τελικού
@ 2021 DAVID J. PHILLIP / ASSOCIATED PRESS

Ο Καναδός καλλιτέχνης, Weeknd, είχε την τιμητική του στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl, δίνοντας μια μοναδική παράσταση, αντάξια του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που το παρακολουθούν εκατομμύρια θεατές.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν... παρελάσει από τα ημίχρονα του Super Bowl και είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό event που κοσμεί ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός με εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη. Στον φετινό τελικό που έγινα στην Τάμπα ανάμεσα στους Buccaneers και τους Chiefs που βρήκε θριαμβευτές τους γηπεδούχους του Tom Brady με 31-9, έδωσε μια μοναδική παράσταση στο ημίχρονο ο Καναδός καλλιτέχνης, Weeknd, ο οποίος είχε την τιμητική του.

Ο ίδιος είχε δώσει από την τσέπη του 7 εκατ. δολάρια για την παραγωγή του σόου, το οποίο επιμελήθηκε σε συνεργασία με το NFL η εταιρεία Roc Nation του Jay-Z. Ο Abel Tesfaye, όπως είναι το κανονικό του όνομα έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy, πέντε American Music Awards και εννέα Billboard Music Award.

Ξεκίνησε από τις εξέδρες, βρέθηκε μέσα στο γήπεδο και μαζί με δεκάδες χορευτές προσέφερε ένα απολαυστικό θέαμα. Ερμήνευσε το Starboy και έκλεισε το 14λεπτο σόου του με το Blinding Lights. Άξιος συνεχιστής των μύθων που έχουν τραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια. Από τραγουδιστές μέχρι συγκροτήματα που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

@ 2021 David J. Phillip / Associated Press

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ