ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, υποψήφιος ο Σπύρος Καπράλος

Ο Σπύρος Καπράλος
Ο Σπύρος Καπράλος EUROKINISSI

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών ενώ υποψήφιος για τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή κατεβαίνει ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Στην Αθήνα θα στραφούν τα βλέμματα το διάστημα 9 έως τις 11 Ιουνίου καθώς θα διεξαχθεί η Γενικής Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, στις 10 Ιουνίου θα διεξαχθούν και οι εκλογές για τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρο Καπράλο, να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, ενώ αντίπαλός του θα είναι ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Δανίας, Νίλς Νάιγκαρντ.

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα προκύψει από τις ψήφους των 50 Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν και οι δραστηριότητες των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Τόκιο 2020" και για τους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες "Κρακοβία – Mαλοπόλσκα 2023".

Η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, την Πέμπτη στις 09:30 με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα γιορταστεί και η 50η επέτειος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, με τις πιο σημαντικές στιγμές των τελευταίων 50 ετών στην Ευρώπη, από τις 50 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, τις Διεθνείς και τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ