ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Γιώργος Μαυρωτάς

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς σε ομιλία του στη βουλή
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς σε ομιλία του στη βουλή EUROKINISSI

Στη Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία διεξάγεται στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Bled της Σλοβενίας, θα παρευρεθεί ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Στη Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία διεξάγεται στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Bled της Σλοβενίας, θα παρευρεθεί ο Γιώργος Μαυρωτάς, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση.

Το Ευρωπαϊκό μοντέλο του Αθλητισμού καθώς και η δια βίου φυσική δραστηριότητα συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα της Διάσκεψης του Συμβουλίου της ΕΕ υπό την Προεδρία της Σλοβενίας.

Στην εισήγησή του, ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς, θα αναφερθεί εκτενώς στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας την οποία έχει επηρεάσει η πανδημική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον τομέα του αθλητισμού στην μετά Covid εποχή.

Επίσης o γγΑ θα θέσει και τα θέματα που σχετίζονται με το πλαίσιο της Σύμβασης Macolin για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων και τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ