ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήφης Βαλυράκης: Εντοπίστηκε νεκρός στον Ευβοϊκό κόλπο

Ο Σήφης Βαλυράκης
Ο Σήφης Βαλυράκης EUROKINISSI

​Το χειρότερο φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος είχε αποπλεύσει με το σκάφος του από την Ερέτρια. Ώρες αργότερα βρέθηκε το σκάφος αλλά όχι ο ίδιος, κάτι που έγινε το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με ρεπορτάζ τους NEWS 247.

Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείτο στον Ευβοϊκό κόλπο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/01), καθώς το βράδυ βρέθηκε νεκρός όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NEWS 247.gr.

Ο Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος ήταν Υφυπουργός Πολιτισμού Αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού από το 1985 έως το 1988, είχε αποπλεύσει με το σκάφος του από την Ερέτρια όπου και διατηρούσε εξοχικό. Μερικές ώρες αργότερα η σύζυγός του ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία πως δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες των αρχών.

Το σκάφος του 77χρονου πρώην υπουργού εντοπίστηκε νοτιοανατολικά της νησίδας στην Αγία Τριάδα Ερέτριας, χωρίς όμως τον ίδιο μέσα σε αυτό.

Δύο περιπολικά σκάφη, δύο αλιευτικά και ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού συμμετείχαν στις έρευνες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με το χειρότερο αποτέλεσμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ