ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύρρος Δήμας: Το συγκινητικό αντίο για το χαμό της μητέρας του

Ο Πύρρος Δήμας σε εκδήλωση του παραολυμπιακού κινήματος το 2016
Ο Πύρρος Δήμας σε εκδήλωση του παραολυμπιακού κινήματος το 2016 EUROKINISSI

Ο Πύρρος Δήμας θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του που έχασε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες με ένα συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο instagram.

Ο Πύρρος Δήμας πριν λίγες μέρες έχασε τη μητέρα του, Ελευθερία η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο instagram με τα λόγια του να συγκλονίζουν καθώς έκανε λόγο για μια γυναίκα με πηγαία δύναμη.

"Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτές τις ημέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ