ΚΑΡΑΤΕ

ΠροΟλυμπιακό τουρνουά καράτε: Δεν τα κατάφερε η Χατζηλιάδου, αναμονή για wild card

Η φωτογράφιση της Έλενας Χατζηλιάδου για τη συνέντευξη στο SPORT24
Η φωτογράφιση της Έλενας Χατζηλιάδου για τη συνέντευξη στο SPORT24 GEORGIA PANAGOPOULOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Ελένη Χατζηλιάδου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά και θα περιμένει τις wild card από την Παγκόσμια Ομοσπονδία καράτε.

Η πορεία της Ελένης Χατζηλιάδου στο προλυμπιακό τουρνουά καράτε που διεξάγεται στο Παρίσι ολοκληρώθηκε στο δεύτερο γύρο.

Στον πρώτο επικράτησε εύκολα κόντρα στην Σλοβένα Κίτι Σμίλιαν με 10-0, όμως η Γερμανίδα, Γιοχάνα Νιρ με 4-0. Η δεύτερη δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος για να παρασύρει μαζί της στα ρεπεσάζ την Χατζηλιάδου η οποία αποκλείστηκε έτσι από την συνέχεια.

Η Ελένη Χατζηλιάδου πλέον περιμένει μόνο μήπως της δοθεί το εισιτήριο για το Τόκιο μέσα από τις wild cards που θα μοιράσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Το Σάββατο είχαν μείνει εκτός ακόμα δύο μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας. Στην κατηγορία των -75κ ο Διονύσης Ξένος αποκλείστηκε από τον Μαμντούχ Αμπντάλα Αμπντελαζίζ, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με ένα χτύπημα στα όρια του αντιαθλητικού, ενώ η Χάιμα Μίντι από την Αλγερία απέκλεισε στην κατηγορία των -61κ την Βίκυ Πανετσίδου.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ