ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Προφυλακιστέος ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών

Η ζώνη του Τάε Κβον Ντο
Η ζώνη του Τάε Κβον Ντο EUROKINISSI SPORTS

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής Tae Kwon Do στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών σύμφωνα με το NEWS247.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών σύμφωνα με το News247.gr.

Ο κατηγορούμενος που σύμφωνα με την υπεράσπιση του “δεν αποδέχεται την κατηγορία όπως του αποδίδεται” έδωσε την δική του εκδοχή στην Ανακρίτρια για όσα κατήγγειλαν σε βάρος του οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.

Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, αδικήματα που σε αυτήν φάση αφορούν το χρονικό διάστημα από το 2009 έως 2020 .

Η απόφαση για προσωρινή κράτηση του 44χρονου ανοίγει τον δρόμο για την εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων του ώστε να προσέλθουν στις αρχές κορίτσια που ίσως έχουν πέσει θύματα και ενδεχομένως σιωπούσαν μέχρι τώρα, αλλά και πρόσωπα που θα μπορούσαν αν βοηθήσουν την έρευνα.

Στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του 44χρονου, πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, περιλαμβάνονται φρικώδεις πράξεις που υπέστησαν οι πέντε καταγγέλλουσες ενόσω ήταν ανήλικες, αλλά και τον τρόπο που με την συναισθηματική χειραγώγηση και ψυχολογικούς εκβιασμούς των παιδιών κατάφερνε μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος να συνεχίζει την δράση του.

Από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο όταν μηνύθηκε ο 44χρονος, φαίνεται πως ο προπονητής είχε σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο του.

Ο κατηγορούμενος κάνοντας μικρές αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του , μέσω “εξατομικευμένων’ πολύωρων προπονήσεων κατάφερνε τα ανήλικα θύματα του να υποκύπτουν στην θέληση του και στην συνέχεια με την συνεχή ψυχολογική πίεση να εξασφαλίζει όχι μόνο την σιωπή τους αλλά και την αίσθηση ενοχής που είχαν τα κορίτσια.

Όπως φέρεται να έχει καταγγελθεί, ο 44χρονος με απόλυτη σκληρότητα εκβίαζε ψυχολογικά τα παιδιά απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει αν τον πρόδιδαν.

Πηγή: NEWS247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ