ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολυετής κάθειρξη με αναστολή στον παραολυμπιονίκη που σκότωσε επιχειρηματία

Πολυετής κάθειρξη με αναστολή στον παραολυμπιονίκη που σκότωσε επιχειρηματία
EUROKINISSI

Σε κάθειρξη 16 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση καταδικάστηκε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης για τη δολοφονία του επιχειρηματία Μάριου Λουκόπουλου.

Ποινή κάθειρξης 16 ετών επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, τον Μάρτιο του 2017, μέσα στο πρακτορείο του στο Μοσχάτο.

Το δικαστήριο έδωσε ωστόσο αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του μέχρι να γίνει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Του επιβλήθηκαν ακόμη οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου εξόδου από την χώρα.

Παράλληλα, το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες τρίτων προσώπων, διαβιβάζοντας τη δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών.

Νωρίτερα, ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος. Οι δικαστές δεν πείστηκαν από τον ισχυρισμό του πως το μοιραίο βράδυ βρισκόταν σε άμυνα, του αναγνώρισε ωστόσο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Πηγή: NEWS247

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ