ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιτίνο: "Δύσκολες στιγμές για το sports management, η επιτυχία είναι επιλογή"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Hall of Famer προπονητής του Αϊόνα και της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο, θα είναι ομιλητής στο Front Runners in Sports Management 3.0 για να εξηγήσει πως η επιτυχία είναι επιλογή στις επιχειρήσεις και στον αθλητισμό.

Πόσο πιο δυνατός θα βγει ο αθλητισμός από την πανδημία; Πόσο θα τον έχει επηρεάσει ο κορονοϊός μόλις αποτελέσει παρελθόν από την καθημερινότητά μας; Τι πληγές θα έχει αφήσει στο sports management και πως αυτά θα αντιμετωπιστούν;

Το διαδικτυακό συνέδριο Front Runners in Sports Management 3.0 που διοργανώνει η πολυβραβευμένη ActiveMedia Group μαζί με το Sports Management Society του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 23 Ιανουαρίου έρχεται για να φωτίσει όλες τις πτυχές του αθλητικού management στην Ελλάδα.

Ο Hall of Famer προπονητής του Πανεπιστημίου Αϊόνα και της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο, θα είναι ένας εκ των ομιλητών, για να προσφέρει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις συμβουλές του από έναν χώρο στον οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία.

"Ζούμε δύσκολες στιγμές για το sports management σε κάθε γωνιά του κόσμου. Θέλω να εξηγήσω πως η επιτυχία μπορεί να είναι επιλογή στη ζωή και πως μπορείς να μεγιστοποιήσεις τις δυνατότητές σου όχι μόνο στις επιχειρήσεις, αλλά και στον αθλητισμό" λέει ο Πιτίνο, που έζησε στην Ελλάδα, την λάτρεψε και δεν σπάει τους συνδέσμους του μαζί της.

Την παραγωγή του συνεδρίου έχει αναλάβει η πολύπειρη ομάδα της ActiveMediaGroup, καλύτερη εταιρεία Sports Marketing στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας.

#FrontRunners2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ