ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέτρουνιας: Δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των Κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των Κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 ASHLEY LANDIS/AP

Η θρυλική Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, θέλησε να συγχαρεί τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό των Κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε σε δεύτερο σερί βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά με χάλκινη απόχρωση και προστέθηκε για ακόμη μία φορά στον πίνακα με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Η προσπάθεια που έκανε βαθμολογήθηκε με 15.200 από τους κριτές και τον έφερε στην τρίτη θέση, ενώ μέσα από τις δηλώσεις του στο SPORT24 έστειλε το δικό του μήνυμα για το χρυσό στο Παρίσι.

Λίγες ώρες αργότερα η Νάντια Κομανέτσι, από τις θρυλικές μορφές του αθλήματος, η οποία αποτελεί και την πρώτη γυμνάστρια που βαθμολογήθηκε με άριστα (10) συνεχάρη τον Έλληνα Ολυμπιονίκη για το νέο του επίτευγμα.

Για την ακρίβεια, η Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έκανε retweet την ανάρτηση του Πετρούνια, γράφοντας: "Συγχαρητήρια Λευτέρη".

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ