MEDIA

Πέθανε ο Λάρι Κίνγκ

Πέθανε ο Λάρι Κίνγκ

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Λάρι Κινγκ από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ο Λάρι Κινγκ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, από επιπλοκές του κορονοϊού, όπως γράφει το NEWS 24/7. Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η εταιρία Ora Media, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε:

"Με βαθιά θλίψη, η Ora Media ανακοινώνει τον θλιβερό θάνατο του συνιδρυτή και φίλου, Λάρι Κινγκ. Για 63 χρόνια και σε όλα τα ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά ΜΜΕ υπάρχουν ίσως χιλιάδες συνεντεύξεις, βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση ως απόδειξη του μοναδικού ταλέντο του ως παρουσιαστής".

Ο Λάρι Κινγκ ήταν μια από τις μορφές της σύγχρονης ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών λόγου, έγινε παγκοσμίως γνωστός από το «Larry King Live» με συνεντεύξεις διασημοτήτων της πολιτικής, της τέχνης και της επιστήμης, που παρουσίαζε επί 25 χρόνια (1985-2010) στo CNN.

Στο παρελθόν ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και διαβήτη, κι ως εκ τούτου η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά κατέληξε από τις επιπλοκές του κορονοϊού.

Το τελευταίο 15ήμερο ήταν κλινήρης, αλλά ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούσαν να τον επισκεφθούν.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

TAGS MEDIA ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ