ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Γιάννης Παναγούλιας

Πέθανε ο Γιάννης Παναγούλιας

Ο γιος του Αλκέτα Παναγούλια, Γιάννης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών, πεθαίνοντας στον ύπνο του χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πένθος για την οικογένεια του Παναγούλια, αφού έντεκα χρόνια μετά από το θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια, έφυγε από τη ζωή ο γιος του Γιάννης. Ο 55χρονος, ο οποίος διέμενε στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, πέθανε στον ύπνο, του, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης ήταν μαζί με την αδερφή του, Δέσποινα, τα δύο παιδιά του αλησμόνητου Αλκέτα Παναγούλια, του προπονητή ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με δύο γεγονότα-σταθμούς στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας: την πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1980) και την παρθενική παρουσία της σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (1994).

Σε συλλογικό επίπεδο, είχε συνδέσει την ποδοσφαιρική καριέρα του με τον Άρη (η μοναδική ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, από το 1951 μέχρι το 1962) ενώ είχε διετελέσει μεταξύ άλλων προπονητής σε Ολυμπιακό, Άρη, Ηρακλή και Λεβαδειακό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ