ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια INTIME NEWS

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής επιδεινώθηκε ραγδαία την Κυριακή το βράδυ και δυστυχώς κατέληξε.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της την Κυριακή το βράδυ.

Εισήχθη στον Ευαγγελισμό πριν από δύο εβδομάδες, μετά και την κρίση ειλεού, ασθένεια του λεπτού εντέρου η οποία προβλημάτισε ιδιαίτερα τους γιατρούς.

Η γνωστοποίηση του θανάτου της ήρθε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός:"Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της".

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά


Η Φώφη Γεννηματά ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον καρκίνο το 2008, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στο μαστό. Η ίδια ήταν σχετικά προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο καθώς η ασθένεια της έχει και σημαντικό κληρονομικό υπόβαθρο.

Η Φώφη Γεννηματά διαγνώστηκε σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία στα 44 της χρόνια, όπως και η μητέρα της. Δίνοντας θάρρος σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, είχε μιλήσει συχνά για το θέμα της υγείας της, όπως και στις προσπάθειες που έκανε για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της πέρυσι, μίλησε χωρίς φόβους για το καρκίνο υπενθυμίζοντας ότι η νόσος αυτή πριν αρκετά χρόνια τής στέρησε τους δύο γονείς της.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέδωσαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζοντας την θλίψη τους, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της. Ακολούθησαν η ΠΑΕ Άρης και η ΕΟΚ.

Το tweet της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Το tweet της ΚΑΕ Ολυμπιακός;

Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ενας νέος άνθρωπος, που πάλεψε με θάρρος επί μακρόν στην προσωπική του περιπέτεια και με ήθος και αξιοπρέπεια στον δημόσιο βίο του, έχασε σήμερα τη μάχη. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία «έφυγε» νωρίς, προκαλώντας μεγάλο πόνο πρώτα και κύρια στους οικείους της. Προς αυτούς εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας, μαζί με την ειλικρινή μας πεποίθηση ότι η εκλιπούσα αποτέλεσε μια έκφραση ψυχραιμίας και ενότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας".

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Πηγή: NEWS 24/7

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ