ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για άλλα τρία χρόνια πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Θανάσης Κατσαρής

Ο Θανάσης Κατσαρής ξανά πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
Ο Θανάσης Κατσαρής ξανά πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ΙΝΤΙΜΕ

Με τηλεδιάσκεψη έγινε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στον ΑΣ ΠΑΟΚ με τον Θανάση Κατσαρή να ανανεώνει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο του Δικεφάλου.

Ο Θανάσης Κατσαρής επανεξελέγη πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ στις σημερινές διεργασίες που έγιναν διαδικτυακά. Ο έμπειρος παράγοντας που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ από το 1998 θα παραμείνει σε αυτόν για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Καταρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΑΟΚ, τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία, τόσο της γενικής συνέλευσης, όσον και των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως και κάθε προηγούμενο, σκοπό έχει όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά να πετύχει ακόμα περισσότερα, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας, το οποίο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και δεν περισσεύει κανείς. Σαν ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ενωμένα, τόσο στα θέματα του ερασιτέχνη, ενώ στεκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά μας τμήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ" ανέφερε σε δήλωση του μετά την επανεκλογή του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ