ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Η ανορθόδοξη αφύπνιση της Τράιντος που έγινε viral

Η Μαρτίνα Τράιντος με τον προπονητή της
Η Μαρτίνα Τράιντος με τον προπονητή της PRINTSCREEN/EUROSPORT FACEBOOK

Η ανορθόδοξη αφύπνιση του προπονητή της Γερμανίδας τζουντόκα, Μαρτίνα Τράιντος, σε μια προσπάθειά του να την ταρακουνήσει ενόψει του αγώνα για τη φάση των "32" έγινε viral στην τέταρτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Μαρτίνα Τράιντος, τζουντόκα από τη Γερμανία, έγινε viral κατά την τέταρτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά όχι για κάποια νίκη της. Η Γερμανίδα ετοιμαζόταν να μπει στον αγώνα για τη φάση των "32" στην κατηγορία των 63 κιλών και ο προπονητής της προσπάθησε να την αφυπνίσει μ' ένα ταρακούνημα και να τη χαστουκίσει πριν μπει στη μάχη με την Ζόφι Οζμπάς από την Ουγγαρία.

Η κίνηση αυτή σαφώς και δεν πέρασε απαρατήρητη και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μέσα σε λίγη ώρα viral. Το τέλος του αγώνα βρήκε πάντως χαμένη της αναμέτρησης τη Γερμανίδα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ