ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες - Σκέιτμπορντ: Ο Ιάπωνας Χοριγκόμε κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο

Ο Γιούτο Χοριγκόμε πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο σκέιτμπορντ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021
Ο Γιούτο Χοριγκόμε πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο σκέιτμπορντ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021 © 2021 JAE C. HONG/AP IMAGES

Ο Ιάπωνας Γιούτο Χοριγκόμε είναι ο πρώτος "χρυσός" Ολυμπιονίκης στο σκέιτμπορντ καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση με 37,18 βαθμούς στην κατηγορία "street".

O Ιάπωνας Γιούτο Χοριγκόμε είναι ο πρώτος "χρυσός" Ολυμπιονίκης στο σκέιτμπορντ στην κατηγορία "Street", στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην πρώτη εμφάνιση του αθλήματος στους Αγώνες του Τόκιο, κατέλαβε την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 37,18 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο με το ασημένιο μετάλλιο, τον Βραζιλιάνο Κέλβιν Χέφλερ (36,15), ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Αμερικανός Τζέιγκερ Ιτον (35,35). Ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο Φελίπε είχε την τιμή του πρώτου "run".

Tο σκέιτμπορντ είναι ένα από τα πέντε επιπλέον αθλήματα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ