ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδηλασία: Η Φαν Ρίσεν μεταφέρθηκε με φορείο έπειτα από σύγκρουση

Η επώδυνη πτώση της Ολλανδής Φαν Ρίσεν
Η επώδυνη πτώση της Ολλανδής Φαν Ρίσεν © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Άτυχη στάθηκε η Ολλανδή Λορίν Φαν Ρίσεν, η οποία εγκατέλειψε την προσπάθειά της στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδηλασίας, έπειτα από σύγκρουση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με φορείο.

Η Ολλανδή Λορίν Φαν Ρίσεν και υποψήφια για μετάλλιο μεταφέρθηκε με φορείο μετά από σύγκρουση σε υψηλή ταχύτητα, στην οποία συμμετείχε η Βρετανίδα Κέιτι Μάρτσαντ, στο γυναικείο Ολυμπιακό τουρνουά ποδηλασίας και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του κέιριν.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας προημιτελικής σειράς, όταν η Φαν Ρίσεν έχασε τον έλεγχο του μπροστινού τροχού της και "γλίστρησε" στην πορεία της Μάρτσαντ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η πτώση και των δύο στην πίστα του Izod Velodrome.

Η Ολλανδή έλαβε ιατρική περίθαλψη για αρκετά λεπτά στην πίστα, προτού τη μεταφέρουν με φορείο στο ιατρείο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Η Μαρτσάντ, αντίθετα, κατάφερε να σηκωθεί και να τελειώσει τον αγώνα, αλλά δεν κατόρθωσε να προκριθεί στους ημιτελικούς.

"Δεν είναι η μέρα μου," είπε λίγο αργότερα στις δημοσιογράφους. "Όλοι παλεύαμε λίγο στην εσωτερική και δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος χτύπησε τη Λορίν ή τι άλλο συνέβη, αλλά εκείνη κατέβηκε μπροστά μου και δεν είχα πού να πάω".

Η Μαρτσάντ είπε ότι θα επέστρεφε για το ατομικό σπριντ της Παρασκευής (6/8), προσθέτοντας: "Είμαι λίγο χτυπημένη και μελανιασμένη, αλλά είμαι εντάξει".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ