ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Εξαιρετική εμφάνιση για τον Μόλβαλη στο μεικτό ομαδικό

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Εξαιρετική εμφάνιση για τον Μόλβαλη στο μεικτό ομαδικό

Ο Νίκος Μόλβαλης στο μεικτό ομαδικό αγώνισμα καταδύσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, κατέκτησε, μαζί με την Κίμπερλι Μπονγκ, από τη Μαλαισία, την τέταρτη θέση.

Ο Νίκος Μόλβαλης στο μεικτό ομαδικό αγώνισμα καταδύσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, κατέκτησε, μαζί με την Κίμπερλι Μπονγκ, από τη Μαλαισία, την τέταρτη θέση. Ο Έλληνας και η Μαλαισιανή καταδύτες πραγματοποίησαν καταπληκτικό αγώνα, με πολύ ωραίες βουτιές, μαζεύοντας 347.10 βαθμούς και βρέθηκαν κοντά στη ζώνη των μεταλλίων.

Ο Εθνικός προπονητής καταδύσεων και προπονητής του Νίκου, Πέτρος Φυρίγος, δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ εχαριστημένος από την απόδοση του αθλητή του στους, πρώτους για την Ελλάδα, Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Θέλει να συνεχιστεί η καλή δουλειά και η ταπεινότητα, στο δρόμο που θα τους οδηγήσει πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κολομβιανός Ρεστρέπο και η Κινέζα Λιν με 391.35 βαθμούς, το ασημένιο ο Κινέζος Λίαν και η Γερμανίδα Βάσεν με 390.10 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Ρώσος Τερνοβόι και η Ουκρανή Λίσκουν με 371.15 βαθμούς.

Σύσσωμη η Ελληνική αποστολή κολύμβησης και καταδύσεων θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 21/10 στις 15:00 ώρα Ελλάδος, μέσω Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ