ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Γυμναστική: Η Σιμόν Μπάιλς αποσύρθηκε από το ομαδικό λόγω ιατρικού ζητήματος

Η Σιμόν Μπάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Σιμόν Μπάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS / ASSOCIATED PRESS

Η Σιμόν Μπάιλς υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το ομαδικό της ενόργανης, λόγω ιατρικού ζητήματος, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική γυμναστική ομοσπονδία.

Μία απρόσμενη και δυσάρεστη έκπληξη, επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για την Σιμόν Μπάιλς. Η Αμερικανίδα κορυφαία γυμνάστρια της σύγχρονης εποχής, αντικαταστάθηκε στο ομαδικό ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται σήμερα (27/7) και δεν πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια των συναθλητριών της.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία γυμναστικής των ΗΠΑ "η Μπάιλς αποχώρησε για ιατρικούς λόγους" και κατά συνέπεια, η συμμετοχή της στην συνέχεια της κορυφαίας διοργάνωσης, τίθεται εν αμφιβόλω.

"Η Σιμόν αποχώρησε από το ομαδικό για ιατρικούς λόγους. Οι εξετάσεις θα διεξάγονται καθημερινά για να καθορισθεί εάν μπορεί να λάβει το ιατρικό πράσινο φως για τα επόμενα αγωνίσματα", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η βραχύσωμη γυμνάστρια από το Τέξας ήταν το φαβορί για να κατακτήσει όλα τα χρυσά μετάλλια στο Ολυμπιακό τουρνουά, μετά τον θρίαμβο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο (2016), όπου κατέκτησε τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλια.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ