ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας (31/07)

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο ευρωπαίκό πρωτάθλημα στίβου στο Τορούν το 2021.
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο ευρωπαίκό πρωτάθλημα στίβου στο Τορούν EUROKINISSI SPORTS

Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα (31/07) των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μη χάσετε λεπτό από τη δράση μέσα από το SPORT24.

Σε στίβο, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πόλο ανδρών και άρση βαρών επικεντρώνεται το ελληνικό ενδιαφέρον το Σάββατο, 9η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο στίβο "μπαίνουν" στη μάχη ο Μίλτος Τεντόγλου στον προκριματικό του μήκους, οι Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία γυναικών και η Ελισάβετ Περισίδου στον προκριματικό των 100μ. με εμπόδια.

Στην κολύμβηση ο Κρίστιαν Γκολομέεβ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό των 50μ. ελεύθερου ανδρών, ενώ στο πόλο η εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Ν. Αφρική. Στην ιστιοπλοΐα ο Ιωάννης Μιτάκης συνεχίζει με την 7η και 8η ιστιοδρομία του, ενώ στην άρση βαρών έρχεται η ώρα του Θόδωρου Ιακωβίδη στην κατηγορία των 96κ. (προκριματικός).

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες σήμερα (31/07):

ΣΤΙΒΟΣ

Olympic Stadium

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Tokyo Aquatics Centre

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Sagami

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΛΟ

  • Αγώνας A΄ ομίλου (13:50): Νότια Αφρική - Ελλάδα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Tokyo International Forum

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΣΙΡΙΔΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΤΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ