ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - 3x3: Τρεις αρχηγοί κρατών είδαν από κοντά τους αγώνες

Ο Εμανουέλ Μακρόν στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Ο Εμανουέλ Μακρόν στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο Ⓒ 2021 JEFF ROBERSON / ASSOCIATED PRESS

Το 3x3, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά στο Τόκιο, προσέλκυσε το ενδιαφέρον τριών αρχηγών κρατών.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο σηματοδότησαν την παρουσία του 3x3 στο πρόγραμμμα, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Κάτι που προέκυψε λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος σε παγκόσμιο επίπεδο, στοιχείο που επιβεβαιώθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του προγράμματος στο Τόκιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως τρεις αρχηγοί κρατών επέλεξαν να δουν από κοντά κάποιους από τους αγώνες των πρώτων ημερών. Ο λόγος για τον Εμανουέλ Μακρόν (Γαλλία) τον Αντρέ Ντούντα (Πολωνία) και τον Λουβσαναμσράιν Ογιούν - Ερντέν (Μογγολία), οι οποίοι έδωσαν το "παρών".

Ο πρώτος δεν έκρυψε μάλιστα τον ενθουσιασμό του για όσα είδε από κοντά, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως "ήταν η πρώτη φορά που είδα από κοντά το 3x3 και πρέπει να πω ότι είναι φανταστικό. Είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερα από πλευράς αθλητικότητας. Είναι δέκα λεπτά όπου οι ομάδες παίζουν χωρίς σταματημό και με πολύ έντονη αυτοδιαχείριση. Είναι εκπληκτικό".

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ