ΕΛΛΑΔΑ

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού συναντήθηκαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη δεξίωση για την επέτειο της αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Οι γονείς του Άλκη Καμπανού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας EUROKINISSI

Στη δεξίωση για την 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο, οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το παρών στην δεξίωση έδωσε και η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

Με αφορμή την 48η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και πλήθος ανθρώπων του πολιτικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου.

Το παρών έδωσαν και οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού που έπεσε θύμα οπαδικής βίας και δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του Άλκη συναντήθηκαν με την Πρόεδρο και μίλησαν για λίγα λεπτά.

Παρόντες στην δεξίωση ήταν και μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, όπως ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης και ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στο προεδρικό μέγαρο
Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στο προεδρικό μέγαρο EUROKINISSI



Οι Φουντούλης και Βλάχος στο προεδρικό μέγαρο
Οι Φουντούλης και Βλάχος στο προεδρικό μέγαρο EUROKINISSI


Οι γονείς του Άλκη Καμπανού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Οι γονείς του Άλκη Καμπανού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας EUROKINISSI
TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ