STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΑΚΑ: Θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη για αθλητές και ομάδες

Το ΟΑΚΑ από ψηλά
Το ΟΑΚΑ από ψηλά EUROKINISSI SPORTS

Το ΟΑΚΑ ανακοίνωσε πως θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη (27/1) από τις 9:00 μόνο για απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και όχι για το κοινό.

Το ΟΑΚΑ γνωστοποίησε πως η λειτουργία του θα συνεχιστεί από την Πέμπτη (27/1) στις 9:00 μόνο για απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και όχι για το κοινό, ενώ η πλήρης λειτουργία θα ξεκινήσει την Παρασκευή αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η καταιγίδα "Ελπίδα" άφησε μεγάλη ποσότητα χιονιού στο ΟΑΚΑ, ενώ θυμίζουμε πως εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε και ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (26/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει συσσωρευθεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών (μελών της αθλητικής οικογένειας, πολιτών και εργαζομένων μας), σας γνωρίζουμε ότι το Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1 από ώρα 9.00 αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και δεν είναι ανοιχτό προς χρήση από το κοινό (αθλούμενους).

Η πλήρης λειτουργία του Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/1 το πρωί, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες του Κέντρου, που θα βρεθούν από αύριο το πρωί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROLEAGUE ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ