ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πακιάο επισημοποίησε ότι κατεβαίνει για πρόεδρος στις Φιλιππίνες: "Δεν έχει ακουστεί η φωνή των φτωχών"

Ο Μανί Πακιάο πριν από αγώνα
Ο Μανί Πακιάο πριν από αγώνα PHOTO CREDITS: © 2021 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας πυγμαχίας, ο Μάνι Πακιάο, είναι και επισήμως υποψήφιος πρόεδρος των Φιλιππίνων, όπως αναφέρει το News247.gr.

O Μάνι Πακιάο είναι και επίσημα από την Πέμπτη υποψήφιος πρόεδρος των Φιλιππίνων σύμφωνα με το News247.gr.

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας πυγμαχίας αφότου αποσύρθηκε από τα ρινγκ μετά από μία μεγαλειώδη καριέρα 26 χρόνων, έβαλε στόχο την πολιτική σταδιοδρομία πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά, δηλαδή στη διεκδίκηση της προεδρίας.

Μάλιστα, ο Πακιάο, μετά την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του, μίλησε για τις άμεσες επιδιώξεις του, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2022.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η προτεραιότητά μου θα είναι να τελειώσουμε με την πανδημία του κορονοϊού έτσι ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα στην οικονομική ανάκαμψη" τόνισε χαρακτηριστικά ο εκατομμυριούχος πυγμάχος.

Οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις τον φέρνουν μόλις τέταρτο στις προτιμήσεις του κοινού, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον πτοεί. "Δεν έχει ακουστεί ακόμα η φωνή των φτωχών ανθρώπων" υπογράμμισε. Πράγματι στις χαμηλές τάξεις ο Πακιάο έχει πλεονέκτημα αφού θεωρείται ως το απόλυτο ίνδαλμα.

O νυν πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε έχει κυβερνήσει τη χώρα με πρωτοφανή πυγμή και έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια. Ο Πακιάο από την άλλη πλευρά έχει ακραίες εκφράσει ομοφοβικές απόψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ